Du är här:Komma igång > Grundinställningar

Grundinställningar

För att du säkert ska kunna njuta av din upplevelse av V800 till fullo, gå till flow.polar.com/start och läs de enkla instruktionerna som hjälper dig att ställa in din V800. Du kan även ladda ner de senaste mjukvaru-uppdateringarna och ta webbtjänsten Polar Flow i bruk. Om du redan har ett Polar-användarkonto behöver du inte registrera ett nytt konto i webbtjänsten Flow. Du kan logga in med samma användarnamn och lösenord som du använder till exempel för polarpersonaltrainer.com.

När du har laddat din V800 är det dags att ange grundinställningarna. För att få så exakt och personlig träningsdata som möjligt är det viktigt att du är noggrann med de fysiska inställningarna såsom din träningsbakgrund, ålder, vikt och ditt kön, eftersom de påverkar kaloriberäkningen, din träningsansträngning och återhämtning samt andra Smart Coaching-funktioner.

Välj språk visas. Tryck på Start för att välja Engelska.

Ifall du väljer ett annat språk än Engelska hänvisas du vidare till polar.com/flow för att ladda ner språkversionen. Om du tar V800 i bruk genom webbtjänsten Flow kan du lägga till ytterligare språk under installationsprocessen. Om du vill lägga till språk senare kan du gå till polar.com/flow och logga in. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet, välj Produkter och sedan V800 Inställningar. Välj språket du vill ha från listan och synkronisera det med din V800. Du kan välja följande språk: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi eller Svenska.

Om du väljer Svenska, visas Ställ in din Polar V800. Ange följande uppgifter, och bekräfta varje val med START-knappen. Om du vid något tillfälle vill återvända och ändra en inställning trycker du på TILLBAKA tills du kommer till den inställning du vill ändra.

1. Tidsformat : Välj 12 h eller 24 h. För 12h, välj AM (f.m.) eller PM (e.m.). Ställ sedan in den lokala tiden.
  2. Datum: Ange aktuellt datum.
  3. Enheter: Välj metriska (kg, cm, °C) eller eng./am. (lb, ft,°F) enheter.
  4. Jag bär min produkt på: Välj Vänster arm eller Höger arm.
  5. Vikt: Ange din vikt.
  6. Längd: Ställ in din längd.
  7. Födelsedatum: Ange ditt födelsedatum.
  8. Kön: Välj Man eller Kvinna.
  9. Träningsbakgrund : Sporadiskt (0-1 tim/vecka), Regelbundet (1-3 tim/vecka), Frekvent (3-5 tim/vecka), Ofta (5-8 tim/vecka), Elit (8-12 tim/vecka), Professionell (12+ tim/vecka).
  10. Redo att köra! visas när du är klar med inställningarna och V800 går till klockfunktionen.